Ferreteries a Sabadell

ferreterias a sabadell

Si busques ferreteries a Sabadell, vine a conèixer-nos a l´Avinguda Can Deu. Trobarem el que necessites!

ferreteria sabadellA l´any 2016 vam agafar el traspàs de Ferreteria Can Deu, amb el ferm propòsit de mantenir la proximitat i qualitat del tracte dels anteriors propietaris, però modernitzant els serveis i el catàleg de productes per seguir sent un referent entre totes les ferreteries a Sabadell i el Vallès Occidental.

Tot i que som una ferreteria de barri, tenim centenars de referències i proveïdors de confiança, perquè el veí que s'apropi a Ferreteria Can Deu pugui trobar sempre l'article que necessiti.

Busques ferreteries a Sabadell ? Vine a conèixer-nos

Jardineria, bricolatge, parament per la llar, cargols, electricitat, subministraments de fusteria o pintura... A Can Deu van clients de tot tipus, que busquen professionalitat, experiència i solució directa a les necessitats de la seva llar.

Realitzem còpia de claus normals (no realitzem còpia de claus per portes blindades) i còpia de comandaments de garatge. Si has de canviar els panys de la teva comunitat de veïns, pots deixar-nos la clau i ens ocuparem d'atendre a tots els veïns que s'acosten a copiar-la.

 

Las millors marques, a Ferreteria Can Deu

Ferreteria Can Deu

  Avinguda de Can Deu 32,
Sabadell, 08207, (Barcelona)

  93 723 21 00

  647676735

HORARI

Dilluns a divendres: 9 – 13.30 // 16.30 – 20.00 hores
Dissabtes de 9 – 13.30 hores
ferretería a Sabadell